Sumedang

Kota leutik camperenik
Najan leutik tapi resik
Ngaliwat Cadas Pangeran
Mmmh, kota Sumedang

Dipapaes ku Cipeles
Tampomas nu matak waas
Cimalaka pamandian
Ngagenyas caina herang

Jajaka sareng nyi mojang
Indit mawa sari asih
Nyacapkeun rasa katineung
Cimalaka jadi jugjugan

Caang bulan opat welas
Caang mabray cahayana
Nambah endah katinggalna
Kota Sumedang

1 komentar:

Lilian Nikky mengatakan...

Ngaran abdi Lilian N.This mangrupakeun dinten pisan galumbira tina hirup kuring kusabab pitulung teh Dr.saguru geus rendered ka abdi ku nulungan kuring meunang ex salaki kuring balik kalayan magic sarta cinta mantra. abdi ieu nikah keur 6 taun jeung ieu jadi dahsyat sabab salaki kuring ieu memang curang on kuring sarta ieu néangan keur cerai tapi nalika abdi datang di sakuliah email Dr.saguru di internet ngeunaan cara anjeunna geus mantuan sangkan loba jalma keur meunang ex maranéhanana balik sarta mantuan ngaropéa relationship.and sangkan urang janten senang dina hubungan maranéhanana. i dipedar kaayaan kuring ka anjeunna lajeng neangan pitulung-Na tapi mun kejutan greatest abdi anjeunna ka kuring yen manehna bakal nulungan kuring jeung bisi kuring jeung didieu abdi keur kiwari celebrating sabab Salaki kuring geus robah sagemblengna keur alus. Anjeunna salawasna hayang jadi ku kuring teu bisa ngalakukeun nanaon tanpa hadir abdi. abdi keur bener ngarasakeun abdi nikah, naon hajatan hébat. abdi bakal tetep dina testifying di internet margi Dr.saguru sabenerna mantra caster nyata. Dupi anjeun peryogi Pitulung lajeng kontak DOKTER SAGURU AYEUNA via email: drsagurusolutions@gmail.com atanapi whatsapp +2349037545183 Anjeunna hijina jawaban pikeun masalah anjeun sarta make aran senang di relationship.and anjeun na oge sampurna dina
1 CINTA mantra
2 meunang EX deui
3 buah kandungan
4 promotion mantra
5 panyalindungan mantra
Mantra 6 bisnis
7 alus pakasaban mantra
8 lotre mantra jeung mantra Pangadilan hal.