Jalir Jangji

Teu lami sasasih deui
Asih urang bakal ngahiji
Teu weleh dianti-anti
Bakal nyorang laki rabi

Awas ulah robih deui
Komo deui rek jalir jangji
Estu cinta ukur hiji
Nepi ka dijemput pati

Nya abdi sareng salira
Pada pada mikacinta
Susah senang sesarengan
Pait manisna dua..an…

Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat nganyenyeri

Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat gaduh deui

Kadeudeuh nu urang
Kaheman keur urang

Tidak ada komentar: