Manuk Dadali

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Sukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk
Ngapak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

Saha anu bisa nyusul kana tandangna
Gandang jeung pertentang taya bandingannana
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
Taya karempan kasieun leber wawanenna

chorus
Manuk Dadali manuk panggagahna
Perlambang sakti Indonesia Jaya
Manuk Dadali pangkakon carana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna Bangsa di Nagara Indonesia

Cipt. Sambas Mangundikarta


11 komentar:

Dee Awdee mengatakan...

Hatur nuhun lirik laguna... :)

Anonim mengatakan...

Hatur nuhu laguna nya min,laguna alus pisan :D

destri mengatakan...

makasihhhhhhhhhhhhhh

Okti Nur Kholis mengatakan...

hatur nuwun =))

Kania Nicitta mengatakan...

Makasih Lagunya...

Heri Heriyanto mengatakan...

Cakep... enak du dengar... mantappp...

ryzaldi mengatakan...

Ngakk ngarti bahasa sunda

Delsi Agustina mengatakan...

Nuhun lirik laguna :) jadi abi tiasa ngapalkeun kanggo enjing nyanyi *ROTFL

Anonim mengatakan...

Hatur nuhun nya laguna...:-)

belajar islam mengatakan...

Hatur nuhun laguna jadi abdi tiasa ngiringan ngalestarikeun lagu lagu sunda

Anonim mengatakan...

Makasih ya liriknya, jadi bisa ngafalin lagunya ♡:D♡