Talaga Warna

Januari langit bengras
pasosore bada ashar
keur meujeuhna layung di langit koneng
endahna talaga warna

Cai anteng taya polah
na parahu dina randu
sempal guyon urang duaan
di tengah talaga warna

Handeuleum beureum
kucubung bodas ku karembangan
lalajo urang anu keur anteng duaan
di tengah talaga warna

(Talaga warna) karasa endahna cinta
(Talaga warna) ngabedag sagala rasa
(Talaga warna) nyata ti saprak harita
jangji miara rasa katresna nepi ka jaga


Tidak ada komentar: