Ayang Ayang Gung

Ayang ayang gung
Gung goongna rame
Menak ki mas tanu
Nu jadi wadana
Naha maneh kitu
Tukang olo-olo
Loba anu giruk
Ruket jeung kumpeni
Niat jadi pangkat
Katon kagorengan
Ngantos kanjeng dalem
Lempa lempi lempong
Ngadu pipi jeung nu ompong
Jalan ka Batawi ngemplong

2 komentar:

Obat Tradisional Gerd mengatakan...

budayakan terus kawih sunda !!!

Obat Tradisional Mani Encer mengatakan...

hatur nuhun , raos pisan kawih na !!!