Demi Wanci

Demi wanci
Satemenna jalma aya dina rugi
Demi wanci
Satemenna jalma aya dina rugi

Iwal anu iman
Iwal anu sholeh
Nu silih wasiatan
Dina bebeneran

Iwal anu iman
Iwal anu sholeh
Nu silih wasiatan
Dina kasabaran



1 komentar:

Eman Sudinta mengatakan...

Milarian lirikna geuning ieu mendakan didieu, hatur nuhun