Duriat Madinah

Waktu urang patepung deudeuh
Layung koneng mayungan masjid nabawi
Dikersakeun bada maghrib urang wanoh
Nu jadi saksina madinah al munnawaroh

Ku kersaning nu maha suci
Pa amprok di dinana tawaf jeung sa’i
Teu ras pada mengtangtu kadi multajam
Mihareup duaan deukeut silih pikaheman

Duriat Ka ajeun jeung ka tanah suci
Duriat nu gumuruh dina ati
Duriat ka anjeun jeung ka tanah suci
Duriat nu ngaguruh dina ati

Reff:
Rukun yamman hajar aswad
Hijir ismail jeung anjeun
Ngawakun rasa kasono moal bosen moal poho
Geuning aya ridho gusti
Ayeuna urang ngajadi
Hoyongna patilas deui jaga mun ibadah haji

4 komentar:

adz mengatakan...

Waraas ... ka na hahaleuangan kang Doel eung ...

Chep bolink mengatakan...

iraha kos kitu nya..
Papanqih jodoh d tanah suci.

Trinidad Budiman mengatakan...

salah satu karya kang doel yg melegenda..

Ajiez Sayapkiri mengatakan...

salam Ti doeloer Sunda Stop Pasea fans kang Doel ... :-)